Ταβέρνες Μακρυ γιαλός, Η Σπηλιά του Δράκου








SPONSORAS WEB TV 
 ΤΑΒΕΡΝΑ
 Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΤΗΛ  2843051494





Η ξακουστή ταβέρνα σπηλιά του δράκου του Βασίλη και της Σοφίας Δράκου βρίσκεται στο 3ο χιλιόμετρο του δρόμου προς την μονή Καψά στο Μακρύ Γιαλό και απέχει περίπου 30 χιλιόμετρα από Ιεράπετρα και 35 από Σητεία.


Έχουμε ένα πλούσιο μενού με πολύ απολαυστικά φαγητά. Είμαστε ένα μοναδικό εστιατόριο που έχει αναλάβει τη δέσμευση να σερβίρουμε τρόφιμα υψηλής ποιότητας και να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Το εστιατόριό μας προσφέρει μια χαλαρωτική και φιλόξενη ατμόσφαιρα, όπου μπορείτε να συναναστρέφεστε με τους φίλους σας ή να κάνετε νέες γνωριμίες, ενώ μπορείτε να απολαμβάνεται ποιότητα σε προσιτές τιμές.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.





Το περιβάλλον σε συνδυασμό με τις γαργαλιστικές μυρωδιές των ορεκτικών, του ζυμωτού ψωμιού και των ψητών ντόπιων κρεατικών στα κάρβουνα, επιστρατεύουν όλες τις αισθήσεις στην απόλαυση του μεσημεριανού ή του βραδινού σας φαγητού.  Όλα είναι προσεγμένα και μοναδικά.



Η Σοφία και ο Βασίλης προσφέρουν στους πελάτες τους τα καλύτερα προϊόντα δικής τους παραγωγής (λάδι, ρακί, κρασί, λαχανικά, ζυμωτό ψωμί, κουνέλια, κοτόπουλα και αρνιά). 




Οι Σεφ μας διαλέγουν τα πιο φρέσκα ντόπια κρέατα και λαχανικά και μια επιλογή από εισαγόμενα μπαχαρικά, καρυκεύματα και αυθεντικά υλικά για την εξασφάλισουν ότι η γευστική εμπειρία σας θα είναι πραγματικά απολαυστική. Έχουμε ένα ευρύ φάσμα στο μενού της κουζίνας μας, με σκοπό να ικανοποιήσουμε όλα τα γούστα, τις διατροφικές ανησυχίες και προτιμήσεις φαγητού. Επισκεφθείτε μας και να ανακαλύψτε το νέο σας αγαπημένο πιάτο.







Μπορείτε να βρείτε κάθε παραδοσιακή λιχουδιά όπως χοχλιούς, στάκα με τα αυγά, μαραθόπιτες, λαδόψωμο, νεράτες, κολοκυθανθούς όλα φτιαγμένα με αγάπη και γνώση προερχόμενη από μελέτη και γνώση από τους  παππούδες και τις γιαγιάδες.

Επίσης κατόπιν παραγγελίας ετοιμάζουν ότι επιθυμείτε. Όπως: πετεινό, κατσίκα με πιλάφι, κουνέλι, κακαβιά, αστακομακαρονάδα κλπ. Επίσης μη χάσετε τα παϊδάκια που αποτελούν και μία από τις πιο γνωστές σπεσιαλιτέ του καταστήματος.

Το κατάστημα λειτουργεί χειμώνα καλοκαίρι.



Τράχηλας, Μακρυγιαλός

Τηλ.: +30 28430 51494